Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1445g4947kcal87.6g1092.4g10.1g33.2g
Vesi, vesijohtovesi 6800g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1700g2805kcal51g68g255g0g
Ruokasuola jodioitu 55g1.4kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15507kcal277.8g2320.8g530.2g66.4g
Valittu annoskoko10000g7754kcal138.9g1160.4g265.1g33.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3877kcal69.5g580.2g132.6g16.6g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469