Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g29.9g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g5g20kcal0.1g4.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.7g0.2kcal0g0g0g1.5g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton6g19kcal1.4g0.6g1.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g789kcal17.6g14g73.4g3g
Valittu annoskoko106g395kcal8.8g7g36.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna53g197kcal4.4g3.5g18.4g0.8g
Arvot/100g100g372kcal8.3g6.6g34.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546