Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen62g176kcal6.8g30.3g4.2g1.9g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g21g85kcal1.2g0.9g8.5g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g22g87kcal3.4g0.7g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g695kcal22.8g63.8g41.2g3.8g
Valittu annoskoko106g348kcal11.4g31.9g20.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna53g174kcal5.7g16g10.3g1g
Arvot/100g100g328kcal10.8g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890