Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g45kcal3.5g0.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g333kcal21.2g8.6g23.8g1.6g
Valittu annoskoko106g166kcal10.6g4.3g11.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g83kcal5.3g2.2g6g0.4g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318