Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 29g7.3kcal0.1g1.2g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 2.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 50g115kcal6.3g0.4g10g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g368kcal13.4g4.6g32.8g2.6g
Valittu annoskoko106g184kcal6.7g2.3g16.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g92kcal3.4g1.2g8.2g0.7g
Arvot/100g100g173kcal6.3g2.2g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996