Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g81g77kcal16.1g0g1.4g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g9g24kcal0.3g0.4g2.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]16g54kcal1.9g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g310kcal36.6g0.8g19.6g0g
Valittu annoskoko106g155kcal18.3g0.4g9.8g0g
Annoskoko puolitettuna53g78kcal9.2g0.2g4.9g0g
Arvot/100g100g146kcal17.2g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270