Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 14g43kcal2.5g6.8g0.1g1.5g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 14g18kcal3g0g0.6g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g4.2g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g151kcal12.6g15.6g3g3.6g
Valittu annoskoko106g76kcal6.3g7.8g1.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna53g38kcal3.2g3.9g0.8g0.9g
Arvot/100g100g71kcal5.9g7.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346