Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka25g89kcal3.3g17.2g0.1g1g
Ruisjauho Pirkka7.5g23kcal0.7g4.6g0.2g1.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)19g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Kebablastu 300g, pouttu14g35kcal2.1g0.7g2.7g0.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g13g7.9kcal0.1g2g0g0.2g
Pizzajuusto, valio7g24kcal1.8g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g385kcal16.4g50.6g11.6g4.8g
Valittu annoskoko106g193kcal8.2g25.3g5.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna53g96kcal4.1g12.7g2.9g1.2g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029