Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g20g55kcal0.9g6.1g2.9g1.1g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sipulikuutiot rainbow16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]23g77kcal6.3g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g372kcal20.2g14.4g24.8g2.8g
Valittu annoskoko106g186kcal10.1g7.2g12.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna53g93kcal5.1g3.6g6.2g0.7g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.8g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574