Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g21g73kcal2.7g14.5g0.4g0.7g
Paistijauheliha 10%21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%7.8g13kcal0.5g0.1g1.2g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.1g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g257kcal15.4g31g7.8g2.6g
Valittu annoskoko106g129kcal7.7g15.5g3.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g64kcal3.9g7.8g2g0.7g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145