Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Ruisjauho Pirkka15g46kcal1.5g9.2g0.3g2.3g
Vehnälese, Liperin mylly10g14kcal1.5g0.9g0.5g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima20g78kcal5.8g0g6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g10g9kcal1.8g0g0.2g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ranskankerma, Milbona10g29kcal0.2g0.3g3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g593kcal24.4g22g44.8g16g
Valittu annoskoko106g297kcal12.2g11g22.4g8g
Annoskoko puolitettuna53g148kcal6.1g5.5g11.2g4g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.3g21.1g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733