Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha14g21kcal2.6g0g1.1g0g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Palsternakka 8.2g5.2kcal0g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Naudanliha3.4g5.2kcal0.7g0g0.3g0g
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g163kcal8.8g13.4g7g3.8g
Valittu annoskoko106g81kcal4.4g6.7g3.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna53g41kcal2.2g3.4g1.8g1g
Arvot/100g100g77kcal4.1g6.3g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794