Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)8.4g17kcal0.2g0.3g1.7g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g14g49kcal0.3g1.1g4.9g0g
Mansikka 12g5.8kcal0.1g1g0g0.2g
Banaani, kuorittu 17g15kcal0.2g3.1g0.1g0.3g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen25g15kcal0.1g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g366kcal6.4g46.6g16.4g1.8g
Valittu annoskoko106g183kcal3.2g23.3g8.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g92kcal1.6g11.7g4.1g0.5g
Arvot/100g100g172kcal3g21.9g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705