Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Herkkusieni 7.3g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g9g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g33g13kcal0.5g2g0.1g0.8g
Katkarapu 13g9kcal1.9g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.7g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)2.2g4.5kcal0g1g0g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g87kcal6.6g10.8g0.8g2.8g
Valittu annoskoko106g44kcal3.3g5.4g0.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna53g22kcal1.7g2.7g0.2g0.7g
Arvot/100g100g41kcal3.1g5.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364