Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g50g10kcal0.6g1.5g0.1g0g
Naudan sisäfilee50g61kcal10.5g0g2g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g237kcal22.4g4.4g14.2g0.2g
Valittu annoskoko107g119kcal11.2g2.2g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna53g59kcal5.6g1.1g3.6g0.1g
Arvot/100g100g112kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144