Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g21g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g15g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g52kcal1.2g7.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko106g26kcal0.6g3.7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g13kcal0.3g1.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921