Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g48kcal2.3g3.6g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Piimä, rasvaton (Valio)25g8kcal0.8g1.1g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g131kcal7.6g10.6g6.4g0g
Valittu annoskoko107g66kcal3.8g5.3g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna53g33kcal1.9g2.7g1.6g0g
Arvot/100g100g62kcal3.6g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282716