Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g3.8g12kcal0.5g2.2g0.2g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kanasuikaleet kariniemi16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g76kcal8.6g6.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko107g38kcal4.3g3.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna53g19kcal2.2g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g36kcal4g2.9g0.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207