Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%27g47kcal5.5g0g2.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g49g80kcal4.1g5.9g3.9g2.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g27g33kcal0.6g1.3g2.7g0g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g367kcal20.4g14.4g24g4.6g
Valittu annoskoko107g183kcal10.2g7.2g12g2.3g
Annoskoko puolitettuna53g92kcal5.1g3.6g6g1.2g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.7g11.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257