Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.9g0.2g0.6g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g57g22kcal1.9g1.8g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g7.1g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g405kcal10.8g55.4g15g1.2g
Valittu annoskoko107g203kcal5.4g27.7g7.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g101kcal2.7g13.9g3.8g0.3g
Arvot/100g100g190kcal5.1g25.9g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655