Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g2.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.4g2kcal0.2g0.2g0g0.7g
Vehnänalkio 0.7g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki52g29kcal4.4g2.6g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss14g4.8kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g196kcal18.4g14g7.2g2.8g
Valittu annoskoko107g98kcal9.2g7g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna53g49kcal4.6g3.5g1.8g0.7g
Arvot/100g100g92kcal8.6g6.6g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983