TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)8.1g22kcal0.6g4g0.4g0.8g
Korppujauho 3.9g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g63g82kcal13.2g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g260kcal30.6g13.8g11.4g2g
Valittu annoskoko107g130kcal15.3g6.9g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna53g65kcal7.7g3.5g2.9g0.5g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808