Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 50g63kcal10.5g0g2.3g0g
Ruokakerma ingman 5%34g29kcal1.2g2g1.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5.4g3.7kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g12g8.8kcal0.5g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g244kcal25.4g9.2g11.4g0.8g
Valittu annoskoko107g122kcal12.7g4.6g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g61kcal6.4g2.3g2.9g0.2g
Arvot/100g100g114kcal11.9g4.3g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547