Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen624g1758kcal68g303g42.4g19.3g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g212g848kcal11.7g9.3g84.8g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g225g869kcal33.7g6.7g78.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g6950kcal226.8g638g411.6g38.6g
Valittu annoskoko1060g3475kcal113.4g319g205.8g19.3g
Annoskoko puolitettuna530g1738kcal56.7g159.5g102.9g9.7g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890