Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 438g169kcal3.8g34.2g0.7g7.8g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g175g217kcal5.6g7.2g18.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2121g826kcal20.6g84.2g42.6g15.6g
Valittu annoskoko1061g413kcal10.3g42.1g21.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna530g207kcal5.2g21.1g10.7g3.9g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153