Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g204g603kcal28.6g2g53.1g1.2g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g263g68kcal2.9g8.1g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2121g1342kcal63g20.2g107.4g2.4g
Valittu annoskoko1061g671kcal31.5g10.1g53.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna530g336kcal15.8g5.1g26.9g0.6g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421