Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto351g666kcal27.3g11.9g56.1g0g
Katkarapu, rainbow438g438kcal100.8g0g3.9g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g263g276kcal9.2g53.1g2.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2121g2761kcal274.6g130g125.2g10.6g
Valittu annoskoko1061g1380kcal137.3g65g62.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna530g690kcal68.7g32.5g31.3g2.7g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265