Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%1509g3336kcal264.2g0g256.6g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)1887g774kcal26.4g88.7g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)755g204kcal9.8g36.2g1.5g12.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)1509g453kcal15.1g60.4g6g3g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia943g1415kcal160.4g0g84.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%755g1208kcal20.4g20.4g113.2g0g
Makaroni, keitetty2642g2586kcal79.2g509.8g21.1g26.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19949kcal1151g1431g978g84.4g
Valittu annoskoko10000g9975kcal575.5g715.5g489g42.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4987kcal287.8g357.8g244.5g21.1g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48404