Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g599g1019kcal113.9g0g59.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g4.5g16kcal0.4g3.4g0.1g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Pekoni, paistettu 150g772kcal24.6g0g75.9g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso4.5g13kcal0.4g2.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g4071kcal366g14g279.4g2.4g
Valittu annoskoko1062g2035kcal183g7g139.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna531g1018kcal91.5g3.5g69.9g0.6g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313