Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g904g298kcal5.4g50.6g1.8g22.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)81g513kcal0g0g56.9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 72g239kcal0.4g58.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g2099kcal11.6g218g117.4g45.2g
Valittu annoskoko1062g1050kcal5.8g109g58.7g22.6g
Annoskoko puolitettuna531g525kcal2.9g54.5g29.4g11.3g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498