Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g329g658kcal65.8g0g42.8g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)10g69kcal0.1g0.1g7.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g165g112kcal2.6g24.5g0.2g0g
Suolapähkinä 4.5g27kcal1.1g0.5g2.2g0.3g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow536g214kcal11.2g36.4g2.1g16.1g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g2330kcal163.8g124.8g126.8g32.8g
Valittu annoskoko1062g1165kcal81.9g62.4g63.4g16.4g
Annoskoko puolitettuna531g583kcal41g31.2g31.7g8.2g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722