Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g753g2674kcal49g241g173.2g13.6g
Taloussuklaa, Fazer226g1164kcal8.8g126.5g67.8g12g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g7911kcal136.4g735.4g499g51.2g
Valittu annoskoko1062g3956kcal68.2g367.7g249.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna531g1978kcal34.1g183.9g124.8g12.8g
Arvot/100g100g372kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745