Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g5932g2076kcal148.3g207.6g0g148.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1695g4746kcal322g0.5g372.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1525g1161kcal28.7g236.4g3.1g15.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g848g203kcal15.3g25.4g4.2g16.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16374kcal1028.6g939.8g760.4g359.4g
Valittu annoskoko10000g8187kcal514.3g469.9g380.2g179.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4093kcal257.2g235g190.1g89.9g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493