Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi705g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g35g3.5kcal0.5g0g0.2g29.9g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g19g70kcal8.7g7.8g1.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale53g32kcal5.3g2.6g0.2g38.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl247g1485kcal59.4g16.3g133.2g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g3179kcal147.8g53.4g269.6g171.6g
Valittu annoskoko1064g1590kcal73.9g26.7g134.8g85.8g
Annoskoko puolitettuna532g795kcal37g13.4g67.4g42.9g
Arvot/100g100g149kcal6.9g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174