Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 417g318kcal7.8g64.6g0.8g4.2g
Kirjolohifilee 313g517kcal52.4g0g34.4g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Tilli, tuore 42g13kcal1.5g0.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2135g2055kcal150.8g154.2g88g10.2g
Valittu annoskoko1068g1028kcal75.4g77.1g44g5.1g
Annoskoko puolitettuna534g514kcal37.7g38.6g22g2.6g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063