Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Tomaattimurska 467g137kcal2.6g24.7g0.9g8.9g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g35g315kcal0g0g35g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g41kcal1.4g8.3g0.2g0.4g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2135g2617kcal190.6g79.2g166g21.6g
Valittu annoskoko1068g1309kcal95.3g39.6g83g10.8g
Annoskoko puolitettuna534g654kcal47.7g19.8g41.5g5.4g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853