Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)600g1921kcal60g378.2g13.8g84g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1116kcal33.1g227.6g3.9g11.4g
Ohrajauho 28g90kcal2.3g17.7g0.6g2.1g
Siirappi, tumma60g192kcal0.1g44.4g0g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g7434kcal191g1335.8g126.6g195g
Valittu annoskoko1068g3717kcal95.5g667.9g63.3g97.5g
Annoskoko puolitettuna534g1859kcal47.8g334g31.7g48.8g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154