Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.9g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)19g49kcal4.9g0.3g3.2g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g15g17kcal2.1g0.1g0.9g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)15g6kcal0.3g1.2g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g10g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g385kcal20g40.2g15.6g2g
Valittu annoskoko107g193kcal10g20.1g7.8g1g
Annoskoko puolitettuna54g96kcal5g10.1g3.9g0.5g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.8g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776