Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 18g20kcal1.5g2.6g0.1g1.3g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow18g14kcal1g2.2g0.1g0g
Paprika keltainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g37g13kcal0.6g2.5g0g0.5g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juusto, cheddar 8.8g36kcal2.2g0g3g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g224kcal11.4g17g11.2g4.4g
Valittu annoskoko107g112kcal5.7g8.5g5.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna54g56kcal2.9g4.3g2.8g1.1g
Arvot/100g100g104kcal5.3g7.9g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884