Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.6kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Dolmio Light Classico Bolognese18g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.6g0g2.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g18g20kcal0.4g0.7g1.8g0g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1g0.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.3g26kcal2g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g210kcal12.2g9.6g13.4g0.8g
Valittu annoskoko107g105kcal6.1g4.8g6.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g53kcal3.1g2.4g3.4g0.2g
Arvot/100g100g98kcal5.7g4.5g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806