Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)66g108kcal16.4g0.6g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g6.6g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)3.3g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g353kcal40g3g20g0g
Valittu annoskoko107g177kcal20g1.5g10g0g
Annoskoko puolitettuna54g88kcal10g0.8g5g0g
Arvot/100g100g165kcal18.6g1.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607