Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.5g0g6.6g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g295kcal29g3g18.8g0.4g
Valittu annoskoko107g148kcal14.5g1.5g9.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna54g74kcal7.3g0.8g4.7g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.5g1.4g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689