Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g19g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 11g34kcal2.6g0g2.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g125kcal7g10.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko107g63kcal3.5g5.4g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g31kcal1.8g2.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.3g5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302