Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 63g90kcal10g0g5.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)1g5.3kcal0g0g0.6g0g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g273kcal23.2g2.4g18.8g0.6g
Valittu annoskoko107g136kcal11.6g1.2g9.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g68kcal5.8g0.6g4.7g0.2g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.1g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203