Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.8g0.1g0.3g
Vispikerma Flora 20%19g41kcal0.6g0.9g3.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Mansikka 15g7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)19g11kcal0.1g2.4g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g332kcal11g43.8g11.2g2g
Valittu annoskoko107g166kcal5.5g21.9g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna54g83kcal2.8g11g2.8g0.5g
Arvot/100g100g155kcal5.1g20.4g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653