Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.8g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g10g7.8kcal0.5g1.4g0.1g0g
Basilika, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.4g2kcal0g0.2g0.1g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g3.9g6.1kcal0.3g0.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g79kcal2.6g13g1.4g2.2g
Valittu annoskoko107g40kcal1.3g6.5g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g20kcal0.7g3.3g0.4g0.6g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193