Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g45g59kcal9.5g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g140kcal19.4g1.8g6.2g0.2g
Valittu annoskoko107g70kcal9.7g0.9g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna54g35kcal4.9g0.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480