Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Vadelma 41g17kcal0.4g1.7g0.3g1.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe2.1g6kcal0g1.2g0g0.8g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 8.3g24kcal1.3g0g2.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 25g11kcal2.4g0.1g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g12g52kcal9.7g0.8g1.1g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)12g43kcal1.7g6.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g374kcal31g29.6g13g4.6g
Valittu annoskoko108g187kcal15.5g14.8g6.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna54g93kcal7.8g7.4g3.3g1.2g
Arvot/100g100g174kcal14.4g13.8g6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177