A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g38g86kcal7.1g0g6.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g276kcal21.2g3.4g19.8g1g
Valittu annoskoko108g138kcal10.6g1.7g9.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g69kcal5.3g0.9g5g0.3g
Arvot/100g100g129kcal9.9g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306