Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.4g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen34g11kcal1.1g1.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g14kcal1.3g0g1g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g2.9g15kcal0.1g1.7g0.9g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Banaani, kuorittu 24g21kcal0.3g4.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g412kcal10.8g60.8g13g3g
Valittu annoskoko108g206kcal5.4g30.4g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna54g103kcal2.7g15.2g3.3g0.8g
Arvot/100g100g191kcal5g28.3g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394394